PARTNERS VAN AUTO TAXATIE DRIEBERGEN

De Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, kortweg FEHAC is in 1976 opgericht door een tiental clubs voor klassieke personenauto’s als belangenvereniging voor ‘Klassiek rijdend Nederland’. Via de Stichting RETM worden onze taxatierapporten voorzien van het predikaat “FEHAC Goedgekeurd Taxatierapport” .

Meer informatie op http://fehac.nl.

Stichting Register Experts & Taxateurs Motorvoertuigen (RETM) is een register waarin notarieel beëdigde register taxateurs en experts staan ingeschreven.  De stichting waarborgt de kwaliteit van de ingeschrevenen en van de geleverde diensten en taxatierapporten. Stichting RETM; verzekerde deskundigheid, gezekerde waarde!

Meer informatie vindt u op https://www.retm.nl.

Classic Car Taxaties.nl is een platform voor alle klassieke auto’s en youngtimers. Hier kunt u meer vinden over taxatierapporten en alle aangesloten taxateurs. Door de samenwerking en de kennis kunt u rekenen op het beste taxatierapport voor uw klassieke auto, motor of camper.

Meer informatie op https://www.classiccar taxaties.nl

De bezoekers van taxateur-info.nl vinden het belangrijk om alle informatie op één plek te hebben. Geen hele zoektochten door Google of over Social Media. Daar heeft toch niemand meer tijd voor? Op de website van taxateur-info.nl combineren wij een uitgebreide bedrijvengids met interessante artikelen en de mogelijkheid voor bezoekers om direct vragen te stellen.

Meer informatie op https://www.taxateur-info.nl/.

Het komt regelmatig voor dat petrolheads niet worden begrepen door de ‘gewone’ verzekeraars. Via ons netwerk van tevreden klanten, autoliefhebbers, forums, autodealers of taxateurs worden wij vervolgens aanbevolen. Wij begrijpen namelijk wel wat u bedoelt en delen dezelfde passie.

Mark Reus Directeur www.oldtimer-verzekering.nl

Als het gaat om een youngtimer of een moderne sportwagen ik ben u graag van dienst. Hierin kies ik voor persoonlijk contact zodat duidelijk is wat uw verwachtingen mogen zijn. Ik begrijp namelijk dat polisvoorwaarden vaak niet of nauwelijks worden gelezen, terwijl deze er wel toe doen! Één geruststelling, de voor u belangrijke details uit de polisvoorwaarden neem ik graag met u door. Zo zijn er bij schade achteraf geen vervelende verassingen.

Mark Reus directeur www.youngtimer-verzekering.nl

Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer, youngtimer of een moderne sportwagen ik ben u graag van dienst. Hierin kies ik voor persoonlijk contact zodat duidelijk is wat uw verwachtingen mogen zijn. Ik begrijp namelijk dat polisvoorwaarden vaak niet of nauwelijks worden gelezen, terwijl deze er wel toe doen! Één geruststelling, de voor u belangrijke details uit de polisvoorwaarden neem ik graag met u door. Zo zijn er bij schade achteraf geen vervelende verassingen.

Mark Reus directeur www.sportwagen-verzekering.nl

Bent u op zoek naar een goede oldtimerverzekering? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze adviseurs hebben, net als u, een grote passie voor oldtimers. Vanwege onze liefde voor klassieke bromfietsen, motoren en auto’s begrijpen we als geen ander hoe waardevol uw oldtimer voor u is. Een goede oldtimerverzekering mag dan ook niet ontbreken. Bij Vetera vindt u altijd de geschikte oldtimerverzekering voor uw bromfietsmotor of auto. Bekijk onze verzekeringen of vraag direct online een offerte aan. Wilt u meer weten over Vetera? Download dan gerust onze brochure.

De Zaak geeft u eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die u als ondernemer nodig hebt.

Meer informatie op https://www.dezaak.nl/.