PARTNERS VAN AUTO TAXATIE DRIEBERGEN

LAkk is een website studio uit Amstelveen. LAkk maakt websites die goed werken op mobiel, tablet en computer. LAkk maakt ook logo’s, (digitale) advertenties, flyers en andere grafische opdrachten.

Meer informatie op https://www.lakk.nl.

Stichting Register Experts & Taxateurs Motorvoertuigen (RETM) is een register waarin notarieel beëdigde register taxateurs en experts staan ingeschreven.  De stichting waarborgt de kwaliteit van de ingeschrevenen en van de geleverde diensten en taxatierapporten. Stichting RETM; verzekerde deskundigheid, gezekerde waarde!

Meer informatie vindt u op https://www.retm.nl.

Classic Car Taxaties.nl is een platform voor alle klassieke auto’s en youngtimers. Hier kunt u meer vinden over taxatierapporten en alle aangesloten taxateurs. Door de samenwerking en de kennis kunt u rekenen op het beste taxatierapport voor uw klassieke auto, motor of camper.

Meer informatie op https://www.classiccartaxaties.nl

De Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, kortweg FEHAC is in 1976 opgericht door een tiental clubs voor klassieke personenauto’s als belangenvereniging voor ‘Klassiek rijdend Nederland’. Via de Stichting RETM worden onze taxatierapporten voorzien van het predikaat “FEHAC Goedgekeurd Taxatierapport” .

Meer informatie op http://fehac.nl.

De bezoekers van taxateur-info.nl vinden het belangrijk om alle informatie op één plek te hebben. Geen hele zoektochten door Google of over Social Media. Daar heeft toch niemand meer tijd voor? Op de website van taxateur-info.nl combineren wij een uitgebreide bedrijvengids met interessante artikelen en de mogelijkheid voor bezoekers om direct vragen te stellen.

Meer informatie op https://www.taxateur-info.nl/.

De Zaak geeft u eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die u als ondernemer nodig hebt.

Meer informatie op https://www.dezaak.nl/.