INFORMATIE VOOR AUTOBEDRIJVEN

Extra service voor de klant

Een WEV-taxatierapport van een youngtimer of klassieker – classic car? Of een waardetaxatie voor de verzekeraar als extra service aan uw klant? Ook een onafhankelijke schouwing bij uw oldtimer of waardevolle auto aanbieden, kan u helpen. U verhoogt zo het vertrouwen in uw bedrijf bij een mogelijke (online) koper. Bovendien blijkt dat een koper eerder contact met u opneemt! Auto Taxatie Driebergen helpt u graag verder.

Schouwing voor sneller verkopen

Een onafhankelijke schouwing bij een oldtimer of waardevolle auto zorgt voor een hogere omloopsnelheid van uw auto’s. Een schouwingsrapport verhoogt namelijk het vertrouwen in uw bedrijf van een mogelijke online koper. Bovendien nemen kopers eerder contact met u op. De kosten van een schouwingsrapport wegen dan ook al snel op tegen de kosten van extra stadagen. U heeft een beter rendement op uw geïnvesteerde vermogen. Vraag naar het voordeel tarief voor meerdere schouwingen tegelijk of op regelmatige basis

WEV taxatie

Ontzorg uw klant en biedt als service een WEV taxatie van een youngtimer aan. Zo weet uw toekomstige klant direct welke bijtelling hij over de auto gaat betalen. Deze waarde is namelijk in veel gevallen lager dan de getaxeerde waarde voor de verzekeraar. Door afschrijving en gebruik zakken de meeste youngtimers jaarlijks in waarde. Als wij deze waarde daling vast stelllen via een taxatie rapport, kan dit behoorlijk in de bijtelling schelen! Ook hier geldt: de transparantie van een WEV taxatie zorgt voor vertrouwen bij uw mogelijke klant. Hierdoor zult u eerder en beter een youngtimer kunnen verkopen.

Taxatie voor de verzekering

Als extra service kunt u uw klanten voor aflevering een taxatie van hun youngtimer voor de verzekering aanbieden. Een veilig gevoel voor uw klant. U ontzorgt én biedt dat stukje extra gemak. Wanneer u als autobedrijf van deze dienst gebruik wil maken, ontvangt u per auto een aantrekkelijke compensatie.

Waarom Auto Taxatie Driebergen?

  • Onafhankelijk advies van expert
  • Klant en klaar digitaal WEV taxatierapport
  • Flexibel in het maken van afspraak
  • Rapport binnen 48 uur, of sneller in overleg
  • Voordeel bij meerdere taxaties of schouwingen tegelijk
  • Voordeel mogelijk bij regelmatige schouwingen en taxatie
  • Taxatierapport voldoet aan RETM-eisen
  • FEHAC goedgekeurd
  • Conform artikel 7:960 van Burgerlijk Wetboek

Meer weten?

Contact opnemen